€ 1,000.00

Baden Powellweg, Amsterdam
  • Bericht bijgewerkt : 2021-03-11 14:48:49
  • Aantal badkamers: 1
  • Inhoud in m³: 90 m³
  • Perceelopp. in m²: 35 m²
  • Bouwjaar: 1965
  • Status:

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkt studio appartement in Osdorp.

Het gaat hier om een volledig nieuwe studio, op de eerste verdieping van het complex. Woonoppervlak van 30 m2, luxe laminaatvloer, moderne keuken en badkamer. De woning wordt gemeubileerd opgeleverd en heeft een praktische indeling met alle woon gemakken.

Kortom een prachtig nieuw appartement en nog nooit eerder bewoond!

Voor en rondom het complex vind u veel groen, gratis parkeergelegenheid en is er voldoende ruimte om de fiets te kunnen parkeren. Op loopafstand van de woning treft u winkelcentrum “Dukaat” met een diversiteit aan winkels met o.a. een supermarkt en verschillende buurtwinkels. Het welbekende Osdorpplein met Theater, Sportschool en diverse kledingwinkels is op fietsafstand van de woning bereikbaar. Daarnaast zijn ook het Sloterplas en het Sloterpark met vele recreatieve mogelijkheden dichtbij.

Tramhalte lijn 1 is op enkele minuten loopafstand, deze rijd naar treinstation Lelylaan met als eindbestemming Muiderpoortstation. Overstappen op lijn 17 doet u gemakkelijk en brengt u naar o.a. Kinkerstraat, De Dam en Centraal Station.

De bereikbaarheid met de auto is eveneens goed te noemen. Naast de mogelijkheid om vrij te parkeren in de gehele omgeving, zijn er ook de diverse toegangswegen tot de Ring A10, de A9, de A4 en de A5. De luchthaven Schiphol is eenvoudig en snel bereikbaar, maar ook steden als Haarlem, Hoofddorp, Utrecht en Den Haag.

Bijzonderheden:

– Woon oppervlak van 30 m2
– Volledig nieuw en nog nooit eerder bewoond
– Gemeubileerd appartement
– Maximaal één persoon
– Per direct beschikbaar

Huurprijs € 1.000,-

Minimale huurperiode 12 maanden

Bekijk op de kaart

This style property is located in is currently and has been listed on LV Housing. This property is listed at € 1,000.00. It has bedrooms, 1 bathrooms, and is 90 m³. The property was built in 1965 year.