€ 2,000.00

De Weer
  • Bericht bijgewerkt: 2021-08-10 15:24:37
  • Slaapkamers: 4
  • Badkamers: 1
  • Verdiepingen: 3
  • Bebouwd: 350 sq ft

Omschrijving

Luxe eengezinswoning in de nieuwbouwwijk De Weer

Bent u een professional en wilt u wonen in de omgeving van Zaandam? LV Housing bied u een unieke mogelijkheid om in de nieuwbouwwijk De Weer in Zaandam te wonen!

Het gaat hier om een modern en luxe eengezinswoning met tuin, welke in 2019 is opgeleverd, gelegen in een gezinsvriendelijke wijk in Zaandam. De woning is gelegen in een prachtige groene omgeving en op een steenworp afstand van het Darwin Park. U bevindt zich ook dicht bij het centrum van Zaandam waar verschillende bedrijven en winkels zijn gevestigd.

Via de hal kom je binnen in de ruime woonkamer, die tevens ook toegang tot de tuin van 25 m2 bied. De keuken is uitgerust met de nieuwste inbouwapparatuur en modern design om de lekkerste gerechten voor te bereiden, om daarna aan te vallen aan de 4-stoelige eettafel

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en gloednieuwe badkamer met een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Op de tweede verdieping, te bereiken via vaste trap, zijn de derde en vierde slaapkamer. Tevens vind u hier ook de wasruimte met wasmachine.

Vanaf de woning bent u met het openbaar vervoer binnen 15 minuten in het centrum van Zaandam, waar diverse treinen en bussen rijden. Deze bieden mogelijkheid om te reizen naar o.a. Amsterdam Centraal, Schiphol Airport, Rotterdam en Alkmaar. Heeft u een auto? In de omgeving De Weer kunt u vrij parkeren en kunt u zonder problemen uw auto kwijt. Daarbij kunt u gebruik maken van de snelwegen, die gevestigd zijn op steenworp afstand. (A7, A8 of de A10).

Bijzonderheden:
– Volledig gemeubileerd woonhuis
– Opgeleverd in 2019!
– Woonoppervlakte van 124 m2
– Vier slaapkamers
– Luxe keuken en badkamer
– Tuin met oppervlakte van 25 m2 gelegen op het zuiden
– Vrij parkeren

Bekijk op de kaart

This style property is located in is currently and has been listed on LV Housing. This property is listed at € 2,000.00. It has 4 slaapk. bedrooms, 1 badk. bathrooms, and is 350 sq ft. The property was built in year.