€ 1,500.00

Javastraat, AmsterdamOmschrijving

Prachtige drie kamer woning in de populaire Javastraat, Indische Buurt!

Dit luxe ingeklede appartement, van 55 m2 is gelegen op de tweede etage. De open keuken beschikt over de nieuwste apparatuur, verder geeft de woonkamer met veel lichtval je het warme thuis-gevoel. De hoofdslaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en de iets kleinere slaapkamer ernaast kan voor verschillende doeleindes gebruikt worden. De badkamer met douch, heeft een extra grote wasbak en is luxe betegelt. Tevens zijn ook de wasmachine en de droger te vinden in de badkamer. Het toilet is een aparte ruimte.

De Javastraat staat bekend als het bruisende gedeelte van Amsterdam-Oost met o. a. :
– Studio K (bioscoop, theater en café).
– De wereldberoemde Dappermarkt, sinds 1910.
– Coffee Company en restaurant/café Badhuis.
– Restaurant Wilde Zwijnen, één van de beste restaurants in Amsterdam.
– Op 5 minuten loopafstand van het Ooster- en Flevopark.
– Vlakbij dierentuin Artis.
– Brouwerij ’t IJ, waar speciaal bieren gebrouwen worden.

Juist dit maakt de buurt zo uniek. Er zijn zoveel bezienswaardigheden in de directe omgeving maar de straat van de woning bied juist veel rust.

De openbaar vervoersmiddelen rondom het appartement zijn erg goed. Er is een directe verbinding naar Amsterdam Centraal met tram 14, binnen 15 minuten bent u in het stadscentrum. De bus 65 brengt u naar Amsterdam Zuid WTC en de bus 22 naar Sloterdijk. Op 5 minuten loopafstand van het appartement zijn verder de tram 3, bus 37 en 40.

 

 

Kenmerken

Kenmerken:

  • Het toilet is een aparte ruimte.
  • tweepersoonsbed
  • wasmachine en de droger te vinden in de badkamer

This style property is located in is currently and has been listed on LV Housing. This property is listed at € 1,500.00. It has 2 bedrooms, 1 bathrooms, and is . The property was built in year.

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik