€ 1,250.00

Vinkenstraat
  • Bericht bijgewerkt: 2021-10-05 15:42:50
  • Slaapkamers: 1
  • Badkamers: 1
  • Bebouwd: 300 sq ft

Omschrijving

Volledig gemeubileerd appartement in het centrum van Zaandam! (Beschikbaar voor 9 maanden!)

Dit schitterende twee kamer appartement van 85 m2 is gelegen in het centrum van Zaandam, de perfecte woning indien u wenst in de stad te wonen maar toch ruimtelijk. Op loopafstand treft u alle terrassen, restaurants, cafe´s (allen op De Dam), het Zaantheater, de bioscoop Pathé, Albert Heijn & Primark. Ook het recreatiegebied Twiske-Waterland is nabij gelegen.

Het trein station Zaandam is gelegen op slechts 5 minuten loopafstand. Hier rijden verschillende treinen naar o.a. Schiphol, Rotterdam & Amsterdam Centraal en diverse bussen. Met de auto bent u zo op de uitvalswegen A7, A8 en A10.

De woning is gelegen op de 1e verdieping van het gebouw met een gesloten entree. De woonkamer is erg ruim en bevat veel natuur licht door de grote ramen, aansluitend is er een eethoek voor zes personen. De keuken is royaal ingericht en beschikt over alle benodigdheden om heerlijke maaltijden voor te bereiden. De woning heeft één slaapkamer van 20 m2, een separate toilet en een badkamer met douchecabine. Middels de eethoek en slaapkamer heeft u toegang tot het dakterras van circa 34 m2 groot!

Bijzonderheden:
– Volledig gemeubileerd appartement
– Oppervlakte van 85 m2
– Op de 1e verdieping
– Eén slaapkamer
– Toegang tot privé dakterras van 34 m2
– Separate toilet
– Beschikbaar voor 9 maanden

Bekijk op de kaart

This style property is located in is currently and has been listed on LV Housing. This property is listed at € 1,250.00. It has 1 slaapk. bedrooms, 1 badk. bathrooms, and is 300 sq ft. The property was built in year.